vineri, 18 decembrie 2009

Cel mai inedit cadou de Craciun


Azi am vazut o reclama intr-un cunoscut lant de magazine de electronice si am ramas ca la dentist. Oferta este pentru perioada sarbatorilor de iarna iar super promotia consta in ... nu imi vine sa cred ... "La un televizor LCD Samsung cu diagonala de 81 cm primesti gratis ... super tare ... "gratis" un borcan de muraturi" ???!!! ce ??? au inebunit de tot.
Inca nu imi revin ... am citit de zeci de ori reclama ... televizorul este undeva la 1900 ron si cred ca cine plateste bani astia isi poate permite sa cumpere si un borcan de 5 l de castraveti murati ... cred ca lumea asta a luat-o razna. Muraturi la pachet cu televizoare LCD.... doamne ... dar rau am ajuns.
Cred ca au platit bani grei pe vreun studiu academic care le-a garanta un bum in ale vanzarilor ... sau poate sau gandit ca romanul  cum ii place sa stea o mare parte din viata in fata televizorului si priveste la stirile de la ora 17.00, la stirile politice sau la OTV pina noaptea tarziu si daca cumva ii pica greu  ia borcanul cu castraveti si baga unu repede ... ca sa ii treaca greata.
Sunt convins ca sarbatorile vor fii mult mai frumoase in fata noului LCD iar masa va fii mai bogata si mai plina de bunatati pe care le vei savura impreuna cu o muratura la promotie... delicatesa nu gluma.

Sa auzim de bine.



2 comentarii:

realbadpisy spunea...

Dooooammeeeee!! Au inebunit cu totzi.Ma intreb ce combinatzi ar putea sa mai apara in oferte..acuma c tot e cu sarbatoriule..io stiu ce trebuie sa cumpar sa m fac cu niste carnati?!!

Lulu spunea...

Aflasem de promotie dar uite ca mie nu mi-a dat prin cap ca daca ti se apleaca de atatea vesti proaste iei un castravete si iti mai trece! Sa stii ca e facuta cu cap :)))

Related Posts with Thumbnails