duminică, 13 decembrie 2009

Magia lu Decembre


Ieri a nins timid ... asa parca cu teama dar acele mici cristale de gheata au improspatat atmosfera ... aerul era rece si prospatat si mi-a invadat narile,  fulgii aceia mici ii simteam cum la atingerea fetei mele se topeau si dispareau instant ... un sentiment placut care mi-a readus amintiri deosebite. 
Mi-am amintit cu placere de iernile de altadat cand ningea cu niste fulgi mari si desi ce acopereau totul intr-o clipita... Si bucuria copiilor care abia asteptau prima zapada sa se bata cu bulgari, sa se dea cu sania sau sa faca oameni de zapada ...
Imi placea cand obositi de atat alergat prin zapada sa ne aruncam pe spate acolo unde era cea mai pura si neatinsa zapada , sa face ingerasi ...
Mi-ar place sa pot sa fac aceste lucruri cu fetita mea ... ar fii frumos sa nu se piarda farmecul iernii.
Suntem pe sfarsit de an, suntem in Decembre ... dupa parerea mea e cea mai magica luna a anului.
Decembre e magic pentru ca ne readuce spiritul sarbatorilor de iarna care ne face mai buni, mai ingaduitori, mai iertatori dispusi de a uita de toate necazurile de peste an, toate neintelegerile si toate neajunsurile.
Magia Craciunului ne alimenteaza ne da putere si ne incarca cu energia necesara unui nou an din viata noastra, un an pe care fiecare dintre noi il incepem mai increzatori si optimisti.
Credinta mea este ca in Decembre magia ne inconjoara si cu cat suntem mai buni, mai darnici si mai  iertatori ne va fii mai bine in anul ce va urma.

Eu sunt convins ... voi va trebui sa aflati singuri ... hai sa ne dam o sansa.







Imaginea a fost preluata de aici

4 comentarii:

Codrin spunea...

Sigur ca este magie! Ideea e să gândim formula potrivită, atunci când timpul cu miros de cetină roteşte, stăruitor, bagheta-i, ca în fiecare an.Formula e a noastră, bagheta e a lui...

ştrumfiţa cu eşarfă spunea...

daa.. a nins :x asa frumos e acest decembrie. avem zapada...sper sa se pastreze pana la craciun

Bogdan Vasiliu spunea...

Că tot zici să fim buni şi alea. Sunt de acord,dar parcă când îi văd pe unii în trafic mai ales acuma pe zăpada asta...nush parcă nu pot să nu scap câte o înjurătură!

hime spunea...

Si la mine a nins in sfarsit ! Nu timid ca la tine ci cu multa indrazneala ! Rezultatul ??? Superbbbbbbbbbbbbbbbbb !

Related Posts with Thumbnails