duminică, 17 ianuarie 2010

Al doilea post 2010...

     Nu stiu cum a inceput pentru voi anul asta dar pentru mine a inceput destul de nasol...
Ori eu am startul greu dupa vacanta de sarbatori ori sa imputit treaba de tot, si tare inclin sa cred ca este vorba de a doua varianta.
E nasol sa te descurajezi din prima asa ca inca strang din dinti si caut sa imi gasesc o motivatie solida pentru a trece mai departe ... cam greu.
Trebuie sa gasesc cararea potrivita ca daca o tin asa tot anul o sa imi bag ceva in el de 2010, in ea de criza si de ce nu in ea de Romanie.
Nu ma intelegeti gresit ... imi iubesc tara dar ... orice iubire  trece prin stomac si daca e gol ... nu prea mai poti sa gandesti patriotic... asta e.
Asa ca miine e luni si incerc sa ma motivez si sa o iau de la capat ... o noua saptamana ... eee cine stie poate aduce ceva nou ... o schimbare.
Voi nu stiu ce o sa faceti dar eu o sa ascult ceva muzica buna sa imi schimb starea asta de tot rahatul.
Va propun sa incepeti cu Dj Project si Julia - Nu... eee alta viata.



Sa auzim de bine.

5 comentarii:

mirolara spunea...

intr-adevar 2010 e mai dificil decat 2009 si abia a inceput. :(

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Anonim spunea...

Ai primit o leapsa ...

constanta spunea...

Vad ca nu prea ai mai scris pe aici ,poate iti faci timp pentru ca ai un blog frumos .Eu sunt incepatoare si nu prea pricep multe la anii mei ,dar mi-ar place sa-ti spun cateva cuvinte care sa -ti arate ca viata este mult mai frumoasa daca ai sa gandesti pozitiv . Fiecare an incepe cu greu dar daca ai sa vrei sa faci ceva ai sa reusesti. Unii dintre noi cand isi doresc ceva nu se lasa precum vorba :pe o usa il dai afara si el intra pe cealalta!

vladdd27 spunea...

superb chiar imi place ma intrebam daca am putea sa facem schim de linkuri eu iti pun un link cu blogul tau si tu unul cu al meuhttp://chestinoi.blogspot.com ce zici?

Related Posts with Thumbnails