marți, 1 martie 2011

Bun ramas ROSEGUR

Bun ramas

Dragi colegi, va multumesc ca ati fost aproape si mi-ati acordat sprijinul atunci cand am avut nevoie atat in activitate din companie dar nu numai.
Sincer si eu am speranta ca am fost la inaltime si am reusit sa tin pasul cu voi si sa va fiu aproape atunci cand ati avut nevoie de ajutorul meu, in ani in care am lucrat impreuna.
Pe multi va consider prieteni si tare mi-as dori ca de-a lungul timpului sa tinem legatura.
Adresa mea de mail este morarura@gmail.com.
Mi-a placut un text pe care l-am citit cu ceva vreme in urma si pe care tin sa il transmit ca un mesaj tuturor. Dragilor fiti profesionisti in ceea ce faceti ca aveti doar de castigat.
“A fost odata un inginer care avea un talent exceptional pentru repararea tuturor masinariilor.
Dupa 30 de ani de munca loiala la o companie, el s-a pensionat fericit. Peste un timp compania îl contacteaza pentru o defectiune extraordinar de grava, aparent imposibil de remediat, la unul dintre aparatele lor de zeci de milioane de dolari. Ei incercasera totul si nimeni altcineva nu reusise sa rezolve problema. Disperati, ei îl chemara pe pensionar, inginerul care le rezolvase atâtea probleme în trecut... Inginerul a acceptat provocarea bucuros.
O zi intreaga a studiat enorma masinarie. La sfarsitul zilei, el marca un micut "x" cu creta pe o anumita componenta a aparatului si declara:
-Aici este problema!
Componenta a fost înlocuita si aparatul a început sa functioneze perfect din nou. Compania a primit o chitanta de 50.000$ din partea inginerului pentru serviciile sale. Ei au cerut un deviz mai complect.
Inginerul a raspuns scurt:
-Una creta pentru semn 1$ + a sti unde sa pui x-ul 49.999$.
Compania a platit imediat, iar inginerul s-a retras multumit.”

Va doresc tot binele din lume si sa auzim de bine.

La care directorul general al companiei imi raspunde: "Iti doresc mult success in continuare, cat despre textul tau, da-mi voie sa am o parere exact opusa:

Inginerul care a plecat fara sa lase pe nimeni in locul lui care sa stie sa faca ce facea el, nu-si merita nici pensia."

Va las sa trageti singuri concluziile

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mie mi-a facut placere sa te cunosc si sa petrec atatea ore din zi cu tine. Si sincer, esti ultimul din firma de la care m-as fi asteptat sa imi iau la revedere. Niciodata nu am sa fiu in stare sa iti scriu numele corect. Dar ne raman, sper, vinerile la "Bucur"...stii tu. Bafta in toate proiectele tale si asa cum ti-am mai spus, astept sa citesc despre tine in ziare. Dana.

Rauol spunea...

Multumesc mult pentru gandurile bune.
Si mie imi pare rau ca plec si las oameni dragi dar nu se stie niciodata ... poate ne vom revedea.

Anonim spunea...

...au trecut 3 ani si rand pe rand inginerii au plecat, ramanand in companie aproape doar sculerii noi si vechi:. Oare unde este inginerul pensionat si cine o sa-l cheme ca sa puna X-ul? Oare unde poate sa ajunga un vapor fara carmaci, lucrand doar cu sculerii si mecanicii care repara in permanenta motoarele obosite? Evident ca in deriva si intr-un final o sa se scufunde...si asta in cel mai fericit caz pentru ca s-ar putea sa crape intr-o stanca si nici macar nu o sa mai apuce nimeni sa sara in barcile de salvare :).

Related Posts with Thumbnails