duminică, 11 octombrie 2009

LABIRINTUL VIETII

Sincer ma uit de jur imprejur si constat ca tot ce facem ne este impus de un "papusar" invizibil dar care ne traseaza constintios directia in care sa evoluam. Mai aseara ma uitam la un concurs ce isi propune sa descopere talente noi "Xfactor " si ma minunam cum un om poate hotari printr-o decizie de 5 minute cariera unui alt om sau cum directorul meu ma poate amagii cu promisiuni ca sa pun osul la bataie mai mult sau cum aglomeratia din Bucuresti ma obliga sa merg pe stradute uitate de timp de parca m-as intoarce in timp. Daca analizezi fiecare actiune a ta o sa constati ca nu ai fii facut acel lucru daca nu erai constrans de ceva anume... Sincer as vrea sa pot rupe legaturile invizibile care imi dicteaza drumul si sa pot spune ca sunt liber. Dar se pare ca asta ne este soarta pe acest pamant sa ramanem niste biete marionete conduse prin labirintul vietii de legaturi invizible de catre un papusar anonim. Bucurati-va de fiecare clipa de libertate ... ca sunt putine.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Libertatea de care vorbesti tu, o dorim multi, dar crede`ma nu vrei sa fi liber in planul sentimental..am impresia ca atunci cand esti indragostit nu vezi partile rele din viata asta..

Anonim spunea...

Sunt multe pe care le dorim, suntem actori care ne jucam rolurile, seara dam masca jos si istoviti de drum...cadem pe ganduri. A doua zi luptam din nou pentru un loc...pe aici, prin lume.

Anonim spunea...

"Sincer, aş vrea să pot rupe legăturile invizibile care îmi dictează drumul şi să pot spune că sunt liber."
"...asta ne este soarta pe acest pământ...
să rămânem nişte biete marionete conduse prin labirintul vieţii de legături invizibile de către un păpuşar anonim."

Dragul meu, până să ne întoarcem
CU ADEVĂRAT la Dumnezeu, suntem legaţi cu nişte legături invizibile care ne dictează drumul (continuăm să fim robi ai ţigării, ai alcoolului, ai drăcuielii, ai înjurăturii, ai desfrânării, ai minciunii, ai invidiei, etc). Tu ţi-ai dori să spui că eşti liber, dar NU POŢI SĂ SPUI CĂ EŞTI LIBER ! (încă o dată îmi demonstrezi că eşti un om sincer). Dar îţi dau o veste foarte bună ! NOI PUTEM SĂ FIM CU ADEVĂRAT ELIBERAŢI !
Nu ne obligă nimeni să rămânem pentru totdeauna nişte biete marionete conduse prin labirintul vieţii de legături invizibile de către un păpuşar anonim. Numai dacă vrei tu neapărat să rămâi aşa... atunci nu se mai poate face nimic...
"Păpuşarul anonim" în nici un caz NU ESTE DUMNEZEU !
În spatele "păpuşarului anonim" sunt forţele Întunericului care n-au nici un interes ca tu să deschizi ochii şi să te întorci CU ADEVĂRAT la Dumnezeu !
Citeşte AICI un material numit ELIBEREAZĂ-MĂ şi nu uita să vizionezi şi videoclipurile ! Bless you !

Related Posts with Thumbnails